בצק בריוש

צרפתי

זמן הכנה: כ 25 דקות
זמן אפייה: 30
רמת הכנה: קלה

מצרכים

* מצרכים ל 3 חתיכות בצק

  • 500 גרם קמח
  • 25 גרם שמרים טריים
  • 35 גרם חלב
  • 60 גרם סוכר
  • 5 ביצים
  • כפית מלח
  • 300 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
מתכון לבצק בריוש צרפתי

אופן ההכנה

בצק

  1. לשים את כל המצרכים, חוץ מהחמאה והמלח, במיקסר עם וו לישה > ללוש 6 דקות על מהירות בינונית > אחרי 6 דקות לישה להוסיף את החמאה והמלח וללוש עוד 5 דקות
  2. אחרי הלישה לחסות את הבצק ולתת לבצק לנוח חצי שעה בחוץ > אחרי חצי שעה ללוש את הבצק בידיים טיפה ולהכניס למקרר למנוחה של לילה
  3. מחלקים את הבצק לשלוש > ממלאים את הבצק באיזה מילוי שרוצים או מגלגללים בלי מילוי
  4. מסדרים בתבנית אינגליש > מתפיחים בערך שעתיים בחוץ > אופים 30 דקות על 160 מעלות

בהצלחה 🙂

מתכונים נוספים

No data was found
0
Would love your thoughts, please comment.x