דלג לתוכן
דף הבית
מתכונים
עוגות
עוגיות
מאפים
קינוחים
קרמים
בצקים
שולחנות מתוקים
דף הבית
מתכונים
עוגות
עוגיות
מאפים
קינוחים
קרמים
בצקים
שולחנות מתוקים
חיפוש
בצק בריוש
צרפתי
זמן הכנה: כ 25 דקות
זמן אפייה: 30
רמת הכנה: קלה
מצרכים
* מצרכים ל 3 חתיכות בצק
500 גרם קמח
25 גרם שמרים טריים
35 גרם חלב
60 גרם סוכר
5 ביצים
כפית מלח
300 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
אופן ההכנה
בצק
לשים את כל המצרכים, חוץ מהחמאה והמלח, במיקסר עם וו לישה > ללוש 6 דקות על מהירות בינונית > אחרי 6 דקות לישה להוסיף את החמאה והמלח וללוש עוד 5 דקות
אחרי הלישה לחסות את הבצק ולתת לבצק לנוח חצי שעה בחוץ > אחרי חצי שעה ללוש את הבצק בידיים טיפה ולהכניס למקרר למנוחה של לילה
מחלקים את הבצק לשלוש > ממלאים את הבצק באיזה מילוי שרוצים או מגלגללים בלי מילוי
מסדרים בתבנית אינגליש > מתפיחים בערך שעתיים בחוץ > אופים 30 דקות על 160 מעלות
בהצלחה 🙂
מתכונים נוספים
No data was found
מתכונים נוספים
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.
x
(
)
x
|
הגב
Insert