מתכון לקרם שקדים

קרם קלאסי להעשרת כל מאפה

זמן הכנה: 10 דקות
רמת הכנה: קלה

מצרכים

* מצרכים לכמות של כ 585 גרם

  • 125 גרם חמאה
  • 125 גרם סוכר
  • 125 גרם שקדים מולבנים טחונים
  • 3 ביצים
  • 30 גרם קורנפלור
  • טיפת תמצית רום

אופן ההכנה

  1. לשים בקערת מיקס עם גיטרה: חמאה ,סוכר ושקדים טחונים > לערבל עד לערבוב מלא בין כל הרכיבים.
  2. לאחר ערבוב החומרים, להוסיף ביצים, אחת, אחת.
  3. אחרי שהביצים התערבבו בתוך הקרם, מוסיפים את הקורנפלור > מערבבים מעט.

זהו הקרם מוכן.
אפשר להוסיף את הקרם לכל מאפה שנרצה:)

בהצלחה 🙂

מתכונים נוספים

מתכון לקרם כרמל מלוח

קרם קרמל

מלוח

עוד מתכונים...
0
Would love your thoughts, please comment.x