דלג לתוכן
דף הבית
מתכונים
עוגות
עוגיות
מאפים
קינוחים
קרמים
בצקים
שולחנות מתוקים
דף הבית
מתכונים
עוגות
עוגיות
מאפים
קינוחים
קרמים
בצקים
שולחנות מתוקים
חיפוש
מתכון לרוגלך שוקולד חלבי –
ביתי ומפנק!
זמן הכנה: שעה ורבע (זמן הכנה כולל)
זמן אפייה: 12 דקות
רמת הכנה: בינונית
מצרכים
* מצרכים לכ 15 יחידות
300 גרם קמח
70 גרם סוכר
100 גרם חמאה
20 גרם שמרים טריים
90 מ"ל חלב
2 ביצים
כפית מלח
כפית תמצית וניל
מצרכים למילוי הבצק
300 גרם ממרח שוקולד
50 גרם פירורים
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק
לשים את חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה.
לערבב במשך 6 דקות במהירות נמוכה > ועוד 2 דקות במהירות גבוהה.
לתת לבצק לנוח בתוך הקערה חצי שעה.
להשטיח את הבצק על תבנית.
להכניס למקפיא ל 3 שעות / לילה שלם.
קיפול ומילוי הבצק
להפשיר את הבצק (כ 20 דקות בחוץ).
לפתוח את הבצק לרצועה ארוכה.
למרוח את ממרח השוקולד על שני שליש מהבצק.
לעשות קיפול שלוש.
רידוד הבצק
לרדד את הבצק לעובי 5 מ"מ.
לחלק את הבצק למשולשים > לגלגל את המשולשים > ולסדר על תבנית אפיה.
להתפיח שעה בחוץ.
לאפות 12 דקות ב 170 מעלות
אפשר למרוח סירופ סוכר איך שהרוגלך יוצא מהתנור.
בהצלחה 🙂
מתכונים נוספים
מתכון לקרואסון חמאה
צרפתי קלאסי
כניסה למתכון
שטרודל תפוחים
וינאי של סבתא
כניסה למתכון
עוד מתכונים...
מתכונים נוספים
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.
x
(
)
x
|
הגב
Insert