מתכון לרוגלך שוקולד חלבי –

ביתי ומפנק!

זמן הכנה: שעה ורבע (זמן הכנה כולל)
זמן אפייה: 12 דקות
רמת הכנה: בינונית

מצרכים

* מצרכים לכ 15 יחידות

  • 300 גרם קמח
  • 70 גרם סוכר
  • 100 גרם חמאה
  • 20 גרם שמרים טריים
  • 90 מ"ל חלב
  • 2 ביצים
  • כפית מלח
  • כפית תמצית וניל

 

מצרכים למילוי הבצק

  • 300 גרם ממרח שוקולד
  • 50 גרם פירורים
מתכון לרוגלך חלבי ברמת קונדטוריה

אופן ההכנה

אופן הכנת הבצק

  1. לשים את חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה.
  2. לערבב במשך 6 דקות במהירות נמוכה > ועוד 2 דקות במהירות גבוהה.
  3. לתת לבצק לנוח בתוך הקערה חצי שעה.
  4. להשטיח את הבצק על תבנית.
  5. להכניס למקפיא ל 3 שעות / לילה שלם.

קיפול ומילוי הבצק

  1. להפשיר את הבצק (כ 20 דקות בחוץ).
  2. לפתוח את הבצק לרצועה ארוכה.
  3. למרוח את ממרח השוקולד על שני שליש מהבצק.
  4. לעשות קיפול שלוש.

רידוד הבצק

  1. לרדד את הבצק לעובי 5 מ"מ.
  2. לחלק את הבצק למשולשים > לגלגל את המשולשים > ולסדר על תבנית אפיה.
  3. להתפיח שעה בחוץ.
  4. לאפות 12 דקות ב 170 מעלות

 

אפשר למרוח סירופ סוכר איך שהרוגלך יוצא מהתנור.

 

בהצלחה 🙂

מתכונים נוספים

מתכון לקרואסון חמאה

צרפתי קלאסי

עוגת סולת תפוזים ויוגורט בחושה - עסיסית ורטובה

שטרודל תפוחים

וינאי של סבתא

עוד מתכונים...
0
Would love your thoughts, please comment.x