דלג לתוכן
דף הבית
מתכונים
עוגות
עוגיות
מאפים
קינוחים
קרמים
בצקים
שולחנות מתוקים
דף הבית
מתכונים
עוגות
עוגיות
מאפים
קינוחים
קרמים
בצקים
שולחנות מתוקים
חיפוש
מתכון לקרואסון חמאה
צרפתי קלאסי
זמן הכנה: 40
זמן אפייה: 20
רמת הכנה: מתקדמת
מצרכים
* מצרכים לכ 30 יחידות
600 גרם קמח
12 גרם מלח
60 גרם סוכר
30 גרם דבש
25 גרם שמרים טריים
60 גרם חמאה
275 מייל מים
300 גרם חמאה (לקיפול הבצק)
אופן ההכנה
שמים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה > מערבלים 8 דקות במהירות איטית, ו2 דקות במהירות גבוהה
נותנים לבצק לנוח 20 דקות במיקסר מחוסה.
מחלקים את הבצק ל2 כדורים, ושמים למנוחה של שעה במקפיא.
מקפלים את הבצק ביחד עם החמאה, 150 גרם חמאה בכל כדור. מקפלים 3 פעמים על 3 קיפולים.
עדיף לתת מנוחה של 10 דקות במקפיא בן קיפול לקיפול.
נותנים שעתיים מנוחה לבצק או לילה במקפיא (למי שרוצה להמשיך יום אחרי).
אחרי המנוחה מרדדים את הבצק ומחלקים למשולשים.
מגלגלים את הבצק ושמים בתנור על 30 מעלות, למשך שעה וחצי או 3 שעות בחוץ.
אופים על 180 מעלות, למשך 15 דקות.
בהצלחה 🙂
מתכונים נוספים
שטרודל תפוחים
וינאי של סבתא
כניסה למתכון
מתכון לרוגלך שוקולד חלבי –
ביתי ומפנק!
כניסה למתכון
עוד מתכונים...
מתכונים נוספים