מתכון לסופלה שוקלד - חלבי -

ברמת קונדטוריה!

זמן הכנה: כ 15 דקות
זמן אפייה: 12 דקות
רמת הכנה: קלה

מצרכים

* כמות מצרכים ל 8 יחידות

 

  • 200 גרם סוכר גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 6 ביצים
  • 100 סוכר
  • 40 גרם קקאו
  • 80 גרם קמח
  • 6 גרם מלח
מתכון לסופלה שוקלד - חלבי - ברמת קונדטוריה!

אופן ההכנה

  1. להדליק את התנור ל 160 מעלות.
    * עד שנסיים את ההכנה התנור יגיע ל 160 מעלות.
    לא להכניס לתנור עד שהתנור מגיע ל 160 מעלות (לוקח כ 5-7 דקות לתנור להתחמם).
  2. לשים בקערה – ביחד – את השוקולד והחמאה במיקרו / בן מארי (אמבט מים) עד להמסה מלאה.
  3. להקציף ביחד את הביצים והסוכר,
  4. לערבב את מסת השוקולד ומסת הביצים
  5. להוסיף את הקמח והקקאו והמלח
  6.  > לשפוך כל מנה לתבנית קוטר 7 ס"מ.
  7. לאפות 12 דקות ב 160 מעלות
מתכון לסופלה שוקולד
דוגמא לתבנית קוטר 7 ס"מ לסופלה

חשוב לדייק בזמנים ובמעלות ואז התוצאה תהיה מושלמת.

אינדיקציה נוספת היא שהצדדים יהיו אפויים, אבל כמו שציינו, פשוט תיצמדו לזמני אפיה ולמעלות והתוצאה תהיה מושלמת.

בהצלחה 🙂

מתכונים נוספים

מתכון לסברינה אישית - מתוקה ונוסטלגית

מתכון לסברינה אישית

מתוקה ונוסטלגית

הפנקייק של הילי ואיתי - פנקייק נימוח בפה, שילדים אוהבים!

הפנקייק של הילי ואיתי

פנקייק נימוח בפה, שילדים אוהבים!

מתכון לקוקילידה להכנה ביתית - שוקולדית וטעימה בטירוף!

מתכון לקוקילידה להכנה ביתית

שוקולדית וטעימה בטירוף!

עוד מתכונים...
0
Would love your thoughts, please comment.x