לוגו Logo

מתכון לסופלה שוקולד – פרווה –

ברמת קונדטוריה!

זמן הכנה: כ 15 דקות
זמן אפייה: 12 דקות
רמת הכנה: קלה

מצרכים

* כמות מצרכים ל 10 יחידות

  • 4 ביצים בינוניות
  • 320 גרם סוכר
  • 270 גרם שוקולד מריר
  • 270 גרם מחמאה
  • 65 גרם קקאו
  • 160 גרם קמח
  • 6 גרם מלח
מתכון פרווה לסופלה שוקולד ברמה של קונדטוריה

אופן ההכנה

  1.  להדליק את התנור ל 160 מעלות.
    * עד שנסיים את ההכנה התנור יגיע ל 160 מעלות.
    לא להכניס לתנור עד שהתנור מגיע ל 160 מעלות (לוקח כ 5-7 דקות לתנור להתחמם).
  2. לשים בקערה -ביחד – את השוקולד והחמאה במיקרו / בן מארי (אמבט המים) עד להמסה מלאה.
  3. להקציף ביחד את הביצים והסוכר, לקציפה תפוחה ובהירה.
  4. לחמם ביחד עד להרתחה את השמנת המתוקה, הסוכר והקמח.
    אחרי הרתיחה לבשל 3 דקות על להבה נמוכה.
  5. לשפוך לקערה את בישול השמנת עם קציפת הביצים -> להוסיף את השוקולד והחמאה -> לשפוך כל מנה תבנית קוטר 7.
  6.  לאפות 12 דקות ב 160 מעלות.חשוב לדייק בזמנים ובמעלות ואז התוצאה תהיה מושלמת.אינדיקציה נוספת היא שהצדדים יהיו אפויים, אבל כמו שציינו, פשוט תיצמדו לזמני אפיה ולמעלות והתוצאה תהיה מושלמת.
מתכון לסופלה שוקולד
דוגמא לתבנית קוטר 7 ס”מ לסופלה

בהצלחה 🙂

שאלות / תגובות על המתכון?

מזומנים לשאול / להשאיר תגובה בשמחה ואהבה

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

מתכונים נוספים

מתכון לסברינה אישית - מתוקה ונוסטלגית

מתכון לסברינה אישית

מתוקה ונוסטלגית

הפנקייק של הילי ואיתי - פנקייק נימוח בפה, שילדים אוהבים!

הפנקייק של הילי ואיתי

פנקייק נימוח בפה, שילדים אוהבים!

מתכון לקוקילידה להכנה ביתית - שוקולדית וטעימה בטירוף!

מתכון לקוקילידה להכנה ביתית

שוקולדית וטעימה בטירוף!

עוד מתכונים...
0
Would love your thoughts, please comment.x