להדליק את התנור ל 160 מעלות.
* עד שנסיים את ההכנה התנור יגיע ל 160 מעלות.
לא להכניס לתנור עד שהתנור מגיע ל 160 מעלות (לוקח כ 5-7 דקות לתנור להתחמם).
. לשים בקערה -ביחד – את השוקולד והחמאה במיקרו / בן מארי (אמבט המים) עד להמסה מלאה.
להקציף ביחד את הביצים והסוכר, לקציפה תפוחה ובהירה.
לחמם ביחד עד להרתחה את השמנת המתוקה, הסוכר והקמח.
אחרי הרתיחה לבשל 3 דקות על להבה נמוכה.
לשפוך לקערה את בישול השמנת עם קציפת הביצים -> להוסיף את השוקולד והחמאה -> לשפוך כל מנה תבנית קוטר 7.
לאפות 12 דקות ב 160 מעלות.חשוב לדייק בזמנים ובמעלות ואז התוצאה תהיה מושלמת.אינדיקציה נוספת היא שהצדדים יהיו אפויים, אבל כמו שציינו, פשוט תיצמדו לזמני אפיה ולמעלות והתוצאה תהיה מושלמת.