דלג לתוכן
דף הבית
מתכונים
עוגות
עוגיות
מאפים
קינוחים
קרמים
בצקים
שולחנות מתוקים
דף הבית
מתכונים
עוגות
עוגיות
מאפים
קינוחים
קרמים
בצקים
שולחנות מתוקים
חיפוש
מתכון לאקלר
צרפתי קלאסי
זמן הכנה: שעתיים (כולל. ההכנה מחולקת לחלקים)
זמן אפייה: 20 דקות
רמת הכנה: בינונית
מצרכים
מצרכים להכנת הבצק
160 גרם חלב
160 גרם מים
80 גרם חמאה
80 גרם שמן
6 גרם סוכר
4 גרם מלח
8 גרם תמצית וניל
160 גרם קמח
4 ביצים
מצרכים לקרם מילוי
250 גרם שמנת מתוקה
150 גרם חלב
40 גרם סוכר
40 גרם פודינג וניל
5 גרם תמצית וניל
מצרכים לציפוי שוקולד
100 גרם שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
20 גרם חמאה
20 גרם דבש
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק
לשים חלב, מים, חמאה, שמן, סוכר, מלח ווניל בסיר > להביא לרתיחה.
לשפוך את הקמח לסיר ולערבב בצורה נמרצת, עד שהבצק נהיה כמו מרקם פירה.
להעביר את הבצק למיקסר עם גיטרה ולערבב במהירות נמוכה. 3 דקות בערך.
להוסיף ביצים אחת אחת.
זהו הבצק מוכן. עכשיו לזילוף:
לקחת צנטר קוטר 12 ולזלף את הבצק – אורך כל זילוף של הבצק הוא 10 סנטימטרים.
להכניס לתנור 170 מעלות למשך 22 דקות.
אופן הכנת קרם המילוי
להקציף בבלון הקצפה: שמנת, חלב, סוכר ווניל.
להקציף עד ליציבה.
למלא את ההאקלרים בקרם.
אופן הכנת ציפוי האקלר
לשים בקערה: שוקולד, שמנת, חמאה ודבש > להכניס למיקרוגל ולחמם עד להמסה של השוקולד.
לערבב ולצפות את האקלר.
בהצלחה 🙂
מתכונים נוספים
מתכון לסברינה אישית
מתוקה ונוסטלגית
כניסה למתכון
הפנקייק של הילי ואיתי
פנקייק נימוח בפה, שילדים אוהבים!
כניסה למתכון
מתכון לקוקילידה להכנה ביתית
שוקולדית וטעימה בטירוף!
כניסה למתכון
עוד מתכונים...
מתכונים נוספים
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.
x
(
)
x
|
הגב
Insert