עוגת סולת תפוזים ויוגורט בחושה

עסיסית ורטובה

זמן הכנה: 40 דקות
זמן אפייה: 40 דקות
רמת הכנה: קלה

מצרכים

* מצרכים לשתי עוגות

  • 5 ביצים
  • 200 גרם יוגורט יווני
  • 200 גרם סוכר
  • 100 גרם אבקת שקדים
  • 140 גרם קמח
  • 10 גרם אבקת אפיה
  • 200 גרם סולת
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • גרידת תפוז
  • 1 כפית תמצית וניל
עוגת סולת תפוזים ויוגורט בחושה - עסיסית ורטובה

אופן ההכנה

  1. מחברים מטרפה למיקסר > מקציפים ביצים וסוכר למשך 5 דקות
  2. בקערה נפרדת, שמים: שקדים, קמח, סולת ואבקת אפיה – מערבבים למשך 5 דקות
  3. לאחר 5 דקות של ערבוב, מוסיפים לביצים את כל קערת היבשים, ומערבבים טיפה עד שהכול מתאחד
  4. מוסיפים חמאה מומסת, וניל, גרידת תפוז ויוגורט, ושוב מערבבים טיפה
  5. הבלילה מוכנה. מוזגים לשתי תבניות
  6. אופים על 160 מעלות, למשך 40 דקות
  7. מכינים סירופ סוכר: חצי כוס סוכר, חצי כוס מים, ופלח לימון (פלח שלם. עם הקליפה) – ברגע שהעוגות יוצאות מהתנור שופכים את כל הרוטב על העוגה

בהצלחה 🙂

מתכונים נוספים

עוגת סולת תפוזים ויוגורט בחושה - עסיסית ורטובה

שטרודל תפוחים

וינאי של סבתא

https://itzik-yifrach.co.il/babka-chocolate/

מתכון לעוגת בבקה שוקולד

של סבתא

מתכון לקוקילידה להכנה ביתית - שוקולדית וטעימה בטירוף!

מתכון לעוגת דבש

עסיסית, קלה ופשוטה להכנה!

עוד מתכונים...
0
Would love your thoughts, please comment.x