דלג לתוכן
דף הבית
מתכונים
עוגות
עוגיות
מאפים
קינוחים
קרמים
בצקים
שולחנות מתוקים
דף הבית
מתכונים
עוגות
עוגיות
מאפים
קינוחים
קרמים
בצקים
שולחנות מתוקים
חיפוש
עוגת סולת תפוזים ויוגורט בחושה
עסיסית ורטובה
זמן הכנה: 40 דקות
זמן אפייה: 40 דקות
רמת הכנה: קלה
מצרכים
* מצרכים לשתי עוגות
5 ביצים
200 גרם יוגורט יווני
200 גרם סוכר
100 גרם אבקת שקדים
140 גרם קמח
10 גרם אבקת אפיה
200 גרם סולת
200 גרם חמאה מומסת
גרידת תפוז
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
מחברים מטרפה למיקסר > מקציפים ביצים וסוכר למשך 5 דקות
בקערה נפרדת, שמים: שקדים, קמח, סולת ואבקת אפיה – מערבבים למשך 5 דקות
לאחר 5 דקות של ערבוב, מוסיפים לביצים את כל קערת היבשים, ומערבבים טיפה עד שהכול מתאחד
מוסיפים חמאה מומסת, וניל, גרידת תפוז ויוגורט, ושוב מערבבים טיפה
הבלילה מוכנה. מוזגים לשתי תבניות
אופים על 160 מעלות, למשך 40 דקות
מכינים סירופ סוכר: חצי כוס סוכר, חצי כוס מים, ופלח לימון (פלח שלם. עם הקליפה) – ברגע שהעוגות יוצאות מהתנור שופכים את כל הרוטב על העוגה
בהצלחה 🙂
מתכונים נוספים
שטרודל תפוחים
וינאי של סבתא
כניסה למתכון
מתכון לעוגת בבקה שוקולד
של סבתא
כניסה למתכון
מתכון לעוגת דבש
עסיסית, קלה ופשוטה להכנה!
כניסה למתכון
עוד מתכונים...
מתכונים נוספים
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.
x
(
)
x
|
הגב
Insert