מתכון לעוגת גבינה אפויה- קלאסית –

ברמת קונדטוריה!

זמן הכנה: כ 25 דקות
זמן אפייה: 60 דקות
רמת הכנה: בינונית

מצרכים

* מצרכים לעוגה אחת בקוטר 26 ס"מ

  • 6 ביצים בינוניות
  • 200 גרם סוכר
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 500 גרם גבינת שמנת 30%
  • 25 גרם קמח
  • 25 גרם קורנפלור
מתכון לעוגת גבינה אפויה- קלאסית – ברמת קונדטוריה!

אופן ההכנה

  1. להדליק את התנור ל 200 מעלות.
    * לא להכניס לתנור עד שהתנור מגיע ל200 מעלות (לוקח כ 10 דקות לתנור להתחמם).
  2. להפריד ביצים – חלבון / חלומון.
  3. א.להקציף ביחד את החלבון והסוכר במיקסר.
    ב. בקערה שניה לערבב את שאר החומרים שבמתכון כולל החלמונים.
  4. לחבר בין שתי המסות בתנועות קיפול ובעדינות כדי לא לשבור את החלבון.
  5. למזוג לתבנית > להניח בתוך אמבט מים > להכניס לתנור למשך חצי שעה > להוריד את החום אחרי חצי שעה ל 120 מעלות > להוציא אחרי חצי שעה נוספת (סך הכול שעה אפיה).

בהצלחה 🙂

מתכונים נוספים

עוגת סולת תפוזים ויוגורט בחושה - עסיסית ורטובה

עוגת סולת תפוזים ויוגורט בחושה

עסיסית ורטובה

עוגת סולת תפוזים ויוגורט בחושה - עסיסית ורטובה

שטרודל תפוחים

וינאי של סבתא

https://itzik-yifrach.co.il/babka-chocolate/

מתכון לעוגת בבקה שוקולד

של סבתא

עוד מתכונים...
0
Would love your thoughts, please comment.x