להדליק את התנור ל 200 מעלות.
* לא להכניס לתנור עד שהתנור מגיע ל200 מעלות (לוקח כ 10 דקות לתנור להתחמם).
להפריד ביצים – חלבון / חלומון.
א.להקציף ביחד את החלבון והסוכר במיקסר.
ב. בקערה שניה לערבב את שאר החומרים שבמתכון כולל החלמונים.
לחבר בין שתי המסות בתנועות קיפול ובעדינות כדי לא לשבור את החלבון.
למזוג לתבנית > להניח בתוך אמבט מים > להכניס לתנור למשך חצי שעה > להוריד את החום אחרי חצי שעה ל 120 מעלות > להוציא אחרי חצי שעה נוספת (סך הכול שעה אפיה).