דלג לתוכן
דף הבית
מתכונים
עוגות
עוגיות
מאפים
קינוחים
קרמים
בצקים
שולחנות מתוקים
דף הבית
מתכונים
עוגות
עוגיות
מאפים
קינוחים
קרמים
בצקים
שולחנות מתוקים
חיפוש
מתכון לעוגת שמרים / קראנץ' שוקולד
ברמת קונדטוריה!
זמן הכנה: כשעתיים (זמן הכנה כולל. ההכנה מחולקת לחלקים)
זמן אפייה: 40 דקות
רמת הכנה: מתקדמת
מצרכים
* מצרכים ל 3 עוגות
מצרכים להכנת הבצק
400 גרם קמח
70 גרם סוכר
40 גרם חמאה
20 גרם שמרים טריים
180 מ"ל חלב
ביצה אחת
כפית מלח
כפית תמצית וניל
מצרכים לקיפול הבצק
200 גרם חמאה
מצרכים למילוי הבצק
400 גרם ממרח שוקולד
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק
לשים את חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה > לערבב במשך 6 דקות במהירות נמוכה > ועוד 2 דקות במהירות גבוהה
לתת לבצק לנוח בתוך הקערה חצי שעה > להשטיח את הבצק על תבנית > להכניס למקפיא ל3 שעות / לילה שלם.
קיפול הבצק
להפשיר את הבצק (כ 20 דקות בחוץ) > לפתוח את הבצק לרצועה ארוכה > למרוח את החמאה על שני שליש מהבצק > לעשות קיפול שלוש.
מילוי הבצק
לרדד
את הבצק עם מערוך ל:
– עובי חצי ס"מ
– רוחב 30 ס"מ
– אורך 60 ס"מ
מורחים את השוקולד על הבצק > מגלגלים בצורה שרוצים > מחלקים לשלוש תבניות > מתפחים שעתיים בחוץ > מכניסים לתנור 40 דקות על 150 מעלות.
מומלץ – ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור למרוח בסירופ סוכר.
בהצלחה 🙂
מתכונים נוספים
עוגת סולת תפוזים ויוגורט בחושה
עסיסית ורטובה
כניסה למתכון
שטרודל תפוחים
וינאי של סבתא
כניסה למתכון
מתכון לעוגת בבקה שוקולד
של סבתא
כניסה למתכון
עוד מתכונים...
מתכונים נוספים
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.
x
(
)
x
|
הגב
Insert